Erdan'dan değerlendirme

Erdan

Bandırmaspor'un eski başkanı Adnan Erdan: Ortada başarısızlık varsa, mutlaka yönetim hataları da vardır” Yönetim kurulları her konuda şeffaf olmalı”






.....Bandırmaspor Kulübü'nün eski başkanı Adnan Erdan, bordo-beyazlı takımın, son dönemde aldığı başarısız sonuçları değerlendirirken, Ortada başarısızlık varsa, mutlaka yönetim hataları da vardır” dedi.

Mehmet Kılkışlı'nın başkanlığındaki Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu'nu başta yöneticilere olan borçlar ve nedenleri konusunda şeffaf olmaya çağıran Erdan, şunları söyledi:

Gelir-gider tablosu başta olmak üzere hiçbir konuda şeffaf davranmıyorlar. Genel kurullarda, kişisel alacaklarını çok afaki rakamlarla ortaya koyarak, ‘Bu paramızı verin, yönetimi alın' şeklindeki yaklaşımlarını çok yanlış buluyorum. Bu borçları, başta yanlış transferlerinizle siz yapmadınız mı? Ben, kulübün başkanlığını ve Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı'nın başkanlığını yürüttüğüm beş yıllık süre içinde hep şeffaf davrandım. Vakfın, şu anda ayda 13 bin dolar olan gelirinin temellerini biz attık. Dönemimizde seyirciden ne şahsıma, ne de mülki âmir olan kaymakamımıza en küçük bir tepki gelmedi.”

Futbol takımlarının başarısı için takımların iskeletiyle oynamanın yanlışlığının altını çizen Erdan, şunları söyledi:

24 kişilik bir kadroda, yeni sezon için belki 8-10 değişiklik yapabilirsiniz ama eğer 22 kişiyi birden değiştirmeye kalkarsanız, büyük hataya düşersiniz. Bu değişiklik, iskeleti taşımaz. Bu arada, transfer politikanıza da çok dikkat etmek zorundasınız. Transfer konusunda takımın teknik direktörünün düşüncelerini elbette ki alırsınız ama tüm transferi ona bırakırsanız, işte bugün yaşanan duruma düşersiniz. Bandırmaspor için umudumu korumak istiyorum. Çünkü hiçbir şey, çözümsüz değildir.”






bandırmam
20.12.2012 12:09:59
BRAVO SAYIN ERDAN , BANDIRMASPORUN EKSİKLERİNİ ÇOK İYİ TESPİT ETMİŞSİNİZ .. MALESEF BANDIRMASPOR YANLIŞ YÖNETİLİYOR , EGER BANDIRMASPOR,U BIRAKMAMIŞ OLSAYDINIZ EMİNİM ŞU ANDA BANDIRMASPOR AVRUPA TAKIMLARI GİBİ TESİSLERİYLE ALT YAPISIYLA BORÇSUZ BİR TAKIM OLARAK BANK ASYADA OLURDU .. DEĞERİNİ ŞİMDİ ANLIYORUZ HAKKINI HELAL ET

cüneyt
22.12.2012 03:11:31
evet yönetim takkesini önüne koyup düşünecek.............

bandırmalı murat
26.12.2012 11:36:19
sn adnan erdan Bandırmasporda kaç sene başkanlık yapmıştır ve Bandırmaspora ne kazandırmıştır, Sn mehmet kılkışlı Bandırmasporda kaç sene görev yapmıştır, Bandırmaspora ne kazandırmıştır. TAmamen objektif olup iki başkanın yaptıklarını düşünürsek kimin haklı olduğu gün gibi ortadadır.Mehmet Kılkışlının enbüyük hatası bu şehri sürekli olarak başarıya alıştırmasıdır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı